Co Robimy

Czym się zajmujemy?

Podczas codziennych zajęć próbujemy wyzwolić w dzieciach ukryte, niezauważone zdolności, poprzez prace plastyczne, muzyczne, techniczne, sportowe i inne działania, umożliwiające odkrywanie samego siebie. W okresach wakacji letnich i zimowych oraz dniach wolnych od zajęć szkolnych, organizujemy dla dzieci wyjazdy za miasto gdzie w kontakcie z naturą, pod namiotami, podczas rajdów rowerowych, zawodów sportowych, młodzież uczy się godnego życia, pełnego szacunku dla innych.

Co organizujemy?

Pragniemy Państwa poinformować że od wielu już lat mamy przyjemność współorganizować imprezy sportowe. Nasze zawody rowerowe, biegi na orientację, wesołe pikniki, zawody narciarstwa biegowego, itp. wrosły w pejzaż krakowskiego Lasku Wolskiego. Imprezy te skupiają coraz większe rzesze miłośników czynnego kontaktu z naturą. Spotkania te stały się tradycją usportowionej części naszego miasta.

Czy prowadzimy zajęcia dla dzieci?

W Placówce Opiekuńczo Wychowawczej Wsparcia Dziennego przy ul. Tynieckiej 122 organizujemy zajęcia z:

• gimnastyki korekcyjnej,
    • warsztaty fotograficzne,
    • techniczne,
    • malarskie,
    • plastyczne,
    • origami,
    • kulinarne,
    • muzyczne,
    • a także zajęcia z j. polskiego, matematyki,
    • jezyka migowego
    • i wiele więcej!