Rozpoczęliśmy zajęcia dla Małych Narciarzy

„AKADEMIA MAŁEGO NARCIARZA”

Za nami pierwsze szusy na nartach. Ruszyły zjazdy już na śniegu. Zapraszamy nasze maluchy na kolejne wyjazdy.

Tak było na pierwszych zajęciach.  Było wesoło, wszyscy dobrze się bawili i wykonywali ćwiczenia przygotowujące do jazdy na nartach.

Do udziału w Akademii Małego Narciarza zapraszamy dzieci w wieku 4-6 lat jest  pilotażowy program nauki i doskonalenia jazdy na nartach realizowanym we współpracy Stowarzyszenia Rozwoju Dzieci i Młodzieży ALF i klubu narciarskiego Wertikal MDK Kraków.

Proponujemy  dwa  zajęcia (w soboty 17.11 i 1.12) w postaci gier i zabaw oraz innych ćwiczeń  – suchej zaprawy narciarskiej . Podczas tych zajęć dzieci będą ćwiczyć, rywalizować, bawić się wraz ze swoimi instruktorami. W sezonie 2018/2019 zamierzamy zrealizować trzy  niedzielne szkoleniowe wyjazdy na narty dla dzieci 4-6 lat. Szkolenie chcemy przeprowadzić na stoku Białka Kaniówka. Na stoku zorganizujemy szkolenie narciarskie (nauka i doskonalenie jazdy na nartach) w trzech poziomach umiejętności.

CENA ZA PAKIET ( 2 zajęcia z suchej zaprawy + 3 szkolenia narciarskie) –  500 zł przy 10 -ciu uczestnikach

Cena obejmuje: ww zajęcia na sali i  12 godzin (3 dni x 4 godz.) szkolenia na stoku przez instruktorów PZN, ubezpieczenie.

Cena nie obejmuje:

Karnetów dla dzieci

Dowozu dzieci na stok narciarski.

Zapraszamy

Kontakt: 604 417 184  lub e-mailowo : stowarzyszeniealf@interia.pl

Projekt jest dofinansowywany ze środków Stowarzyszenia Rozwoju Dzieci i Młodzieży ALF