Nasza oferta – wyjazdy , obozy 2018 z ALF – em

Wycieczki, wyjazdy Stowarzyszenia ALF

Zapraszamy do udziału.

26.05.2018 – Wycieczka rowerowa wałem Wisły z miejscowości Jankowice aż do Oświęcimia. Wspaniała nowa trasa rowerowa o nazwie „Metropolis” Start w miejscowości Jankowice k/ Ztoru. Zbiórka na parkingu przy kościele w Jankowicach o godz. 10:00. Długość całej trasy do pokonania to ok. 50 km. Wystarczy średnia kondycja i sprawny rower:) Pojedziemy wałem Wisły gdzie poprowadzona jest trasa. Trasa biegnie alejką asfaltową tak, że wystarczy rower miejski z przerzutkami. Jest równo i płasko ! Planujemy odpoczynek i lody na urokliwym oświęcimskim rynku. Zapraszamy

17.06.2018 Piknik wspinaczkowy w Skałkach Podkrakowskich. Nauka podstaw wspinaczki. Wspinanie z górną asekuracja na drogach łatwych.Ognisko z pieczeniem kiełbasek.  Impreza bezpłatna.  (szczegóły wkrótce)

Kolonia we Władysławowie: 2-12.07.2018 Atrakcyjny program: plażowanie, wycieczka autokarowa do Oceanarium w Gdyni, wycieczka do fokarium na Helu, wycieczka do latarni w Rozewiu, zajęcia na basenie, spotkanie z bursztynnikiem, wycieczka piesza do Wąwozu w Chłapowie, biwak z nocowaniem pod namiotem,  konkursy, turnieje itp. – (szczegóły wkrótce)

(terminy wycieczek mogą ulec zmianie)

Bliższe informacje pod numerem 604 417 184