Ferie 2020 – OBÓZ NARCIARSKI

OBÓZ NARCIARSKI

Termin: 24.01-02.02.2020

Wiek uczestników: 5-17 lat

MIEJSCE: CIVETTA – region narciarski położony w samym sercu Dolomitów, u podnóża góry Monte Civetta 3220 m n.p.m. Rozciąga się on pomiędzy najwyższym pasmem Dolomitów Marmolada a popularną miejscowością Cortina d’Ampezzo. W skład regionu wchodzą 4 stacje narciarskie: Alleghe, Selvadi Cadore, Palafavera i Zoldo Alto – łącznie do dyspozycji narciarzy jest 25 wyciągów i 90 km tras o różnym stopniu trudności.

ZAKWATEROWANIE: Dom wakacyjny CASA ALPINA – położony w malowniczej miejscowości Santa Fosca na wysokości 1450 m n.p.m.,  900 m od najbliższych wyciągów stacji narciarskiej Selvadi Cadore. Do centrum miejscowości 300 m (sklep, bary, pizzeria). Ośrodek posiada 50 funkcjonalnie urządzonych pokoi (kilka z balkonem i łóżkami piętrowymi), wszystkie z łazienkami.

CENA dzieci i młodzieży:

• w pokoju 3-4 osobowym 1750 PLN + 500 zł zaliczka  + karnet ok 130 euro (cena obejmuje szkolenie dla dzieci)
  • w pokoju 2 – osobowym 1800 PLN + 500 zł zaliczka + karnet ok 130 euro (cena obejmuje szkolenie dla dzieci)
  • dzieci urodzone po 30.11.2011 KARNET GRATIS ! w towarzystwie osoby dorosłej (rodzica)

W tym wyjeździe można brać udział rodzinnie. Cena dla osoby dorosłej – rodzica to: 1800 PLN + karnet  251 eur

Jako, że Stowarzyszenie Rozwoju Dzieci i Młodzieży Alf jest Organizacją Pożytku Publicznego korzystającą z  1% podatku od osób fizycznych – zachęcamy do przekazania 1% podatku za 2019 rok na nasze Stowarzyszenie – uzyskane w ten sposób fundusze pozwalają nam działać z pożytkiem dla dzieci i młodzieży w sferze szeroko pojętej rekreacji, sportu i wypoczynku dzieci we współpracy z MDK – DH.  W  roku 2020  sfinansujemy jako Stowarzyszenie wypoczynek dla kilkorga dzieci  na naszych obozach i koloniach.  Dziękujemy za przekazane środki. Aby przekazać nam 1% wystarczy w zeznaniu podatkowym wpisać nasz KRS 0000271315

tel. 604 417 184  , 538 395 658    e-mail: stowarzyszeniealf@interia.pl